Dance Bodyfit Health

Dance Bodyfit Health ligt aan de Bosboom Toussaintlaan 18 in Heemstede.

Meer informatie over Dance Bodyfit Health in Heemstede

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Bodyfit Health heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Bodyfit Health uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heemstede.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heemstede en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Bodyfit Health de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bosboom Toussaintlaan 18 in Heemstede. Heb jij vragen voor Dance Bodyfit Health? Bel ze dan via 31 6 47446399, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dbh-heemstede.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Bodyfit Health te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Bodyfit Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Bodyfit Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Bodyfit Health

Bezoekers bekeken ook