De Danstuin HEEMSKERK

De Danstuin HEEMSKERK ligt aan de Cornelis Groenlandstraat 8 in Heemskerk.

Meer informatie over De Danstuin HEEMSKERK in Heemskerk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Danstuin HEEMSKERK heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Danstuin HEEMSKERK uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heemskerk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heemskerk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De Danstuin HEEMSKERK de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Cornelis Groenlandstraat 8 in Heemskerk. Heb jij vragen voor De Danstuin HEEMSKERK? Bel ze dan via 31 6 11440138, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dedanstuin.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Danstuin HEEMSKERK te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Danstuin HEEMSKERK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danstuin HEEMSKERK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Danstuin HEEMSKERK

Bezoekers bekeken ook