Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen ligt aan de Vijgensteeg 2 in Schiedam.

Meer informatie over Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen in Schiedam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Schiedam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Schiedam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vijgensteeg 2 in Schiedam. Heb jij vragen voor Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen? Bel ze dan via 31 6 16782233, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ballet-endansstudioschiedam.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ballet -en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook