Boogie Down Dance Center

Boogie Down Dance Center ligt aan de Lindenlaantje 1a in Halsteren.

Meer informatie over Boogie Down Dance Center in Halsteren

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Boogie Down Dance Center heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Boogie Down Dance Center uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Halsteren.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Halsteren en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Boogie Down Dance Center de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lindenlaantje 1a in Halsteren. Heb jij vragen voor Boogie Down Dance Center? Bel ze dan via 31 6 28479975, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.boogiedownboz.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Boogie Down Dance Center te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Boogie Down Dance Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boogie Down Dance Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Boogie Down Dance Center

Bezoekers bekeken ook