Dansschool Moves Rotterdam

Dansschool Moves Rotterdam ligt aan de Gaffelstraat 59B in Rotterdam.

Meer informatie over Dansschool Moves Rotterdam in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Moves Rotterdam heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Moves Rotterdam uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Moves Rotterdam de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gaffelstraat 59B in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dansschool Moves Rotterdam? Bel ze dan via 31 10 229 1827, of bezoek de website via de link hieronder.

https://movesrotterdam.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Moves Rotterdam te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Moves Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Moves Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Moves Rotterdam

Bezoekers bekeken ook