Dansstudio Nicole van Twist

Dansstudio Nicole van Twist ligt aan de Klaverveld 55 in Prinsenbeek.

Meer informatie over Dansstudio Nicole van Twist in Prinsenbeek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Nicole van Twist heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Nicole van Twist uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Prinsenbeek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Prinsenbeek en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Nicole van Twist de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Klaverveld 55 in Prinsenbeek. Heb jij vragen voor Dansstudio Nicole van Twist? Bel ze dan via 31 6 48195455, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dsnvt.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Nicole van Twist te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Nicole van Twist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Nicole van Twist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Nicole van Twist

Bezoekers bekeken ook