Show-Dance designwear

Show-Dance designwear ligt aan de Burgemeester Seelenlaan 43 in Beek en Donk.

Meer informatie over Show-Dance designwear in Beek en Donk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Show-Dance designwear heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Show-Dance designwear uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Beek en Donk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Beek en Donk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Show-Dance designwear de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Burgemeester Seelenlaan 43 in Beek en Donk. Heb jij vragen voor Show-Dance designwear? Bel ze dan via 31 492 781 640, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.show-dancedesignwear.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Show-Dance designwear te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Show-Dance designwear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Show-Dance designwear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Show-Dance designwear

Bezoekers bekeken ook