Dansschool Forza Danza (Locatie Loft)

Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) ligt aan de Ringbaan-Oost 8-17 in Tilburg.

Meer informatie over Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ringbaan-Oost 8-17 in Tilburg. Heb jij vragen voor Dansschool Forza Danza (Locatie Loft)? Bel ze dan via 31 6 28886899, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolforzadanza.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Forza Danza (Locatie Loft)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Forza Danza (Locatie Loft) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Forza Danza (Locatie Loft)

Bezoekers bekeken ook