Balletstudio 'Rozemarijn'

Balletstudio 'Rozemarijn' ligt aan de Henriëtte Polaklaan 43 in Zutphen.

Meer informatie over Balletstudio 'Rozemarijn' in Zutphen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio 'Rozemarijn' heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio 'Rozemarijn' uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zutphen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zutphen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletstudio 'Rozemarijn' de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Henriëtte Polaklaan 43 in Zutphen. Heb jij vragen voor Balletstudio 'Rozemarijn'? Bel ze dan via 31 575 524 787, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiorozemarijn.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio 'Rozemarijn' te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio 'Rozemarijn'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio 'Rozemarijn' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio ‘Rozemarijn’

Bezoekers bekeken ook