Dansschool DanceSensation

Dansschool DanceSensation ligt aan de Ligthof 17 in Tuitjenhorn.

Meer informatie over Dansschool DanceSensation in Tuitjenhorn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool DanceSensation heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool DanceSensation uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tuitjenhorn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tuitjenhorn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool DanceSensation de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ligthof 17 in Tuitjenhorn. Heb jij vragen voor Dansschool DanceSensation? Bel ze dan via 31 226 753 964, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool DanceSensation te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool DanceSensation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool DanceSensation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool DanceSensation

Bezoekers bekeken ook