Dansstudio op den Camp

Dansstudio op den Camp ligt aan de Pinksterbloem 34 in Eijsden.

Meer informatie over Dansstudio op den Camp in Eijsden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio op den Camp heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio op den Camp uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eijsden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eijsden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio op den Camp de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Pinksterbloem 34 in Eijsden. Heb jij vragen voor Dansstudio op den Camp? Bel ze dan via 31 43 363 0661, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansstudio-opdencamp.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio op den Camp te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio op den Camp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio op den Camp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio op den Camp

Bezoekers bekeken ook