Dansschool DCF

Dansschool DCF ligt aan de Kon. Julianalaan 16 in Ouderkerk aan de Amstel.

Meer informatie over Dansschool DCF in Ouderkerk aan de Amstel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool DCF heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool DCF uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ouderkerk aan de Amstel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ouderkerk aan de Amstel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool DCF de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kon. Julianalaan 16 in Ouderkerk aan de Amstel. Heb jij vragen voor Dansschool DCF? Bel ze dan via 31 6 30375098, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dcfouderkerk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool DCF te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool DCF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool DCF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool DCF

Bezoekers bekeken ook