Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven

Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven ligt aan de Mathenesserdijk 247 in Rotterdam.

Meer informatie over Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Mathenesserdijk 247 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven? Bel ze dan via 31 10 669 0566, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.got2groove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool - Dansschool Voor Kinderen - Inschrijven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Got2Groove Dancecentre Rotterdam Dansschool – Dansschool Voor Kinderen – Inschrijven

Bezoekers bekeken ook