Wendy's Dance Company

Wendy's Dance Company ligt aan de Haverstraat 4 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Wendy's Dance Company in Nieuw-Vennep

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Wendy's Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Wendy's Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuw-Vennep.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuw-Vennep en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Wendy's Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Haverstraat 4 in Nieuw-Vennep. Heb jij vragen voor Wendy's Dance Company? Bel ze dan via 31 6 41247475, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Wendy's Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Wendy's Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wendy's Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Wendy’s Dance Company

Bezoekers bekeken ook