Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest

Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest ligt aan de Plantsoen 12a in Lage Zwaluwe.

Meer informatie over Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest in Lage Zwaluwe

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Lage Zwaluwe.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Lage Zwaluwe en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Plantsoen 12a in Lage Zwaluwe. Heb jij vragen voor Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest? Bel ze dan via 31 6 22175165, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansendezwaluw.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en sportvereniging 't Zwaluwnest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dans- en sportvereniging ’t Zwaluwnest

Bezoekers bekeken ook