Balletschool Cabriole

Balletschool Cabriole ligt aan de Pr. Margriethof 100 A in Naarden.

Meer informatie over Balletschool Cabriole in Naarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Cabriole heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Cabriole uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Naarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Naarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Cabriole de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Pr. Margriethof 100 A in Naarden. Heb jij vragen voor Balletschool Cabriole? Bel ze dan via 31 6 50808777, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolcabriole.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Cabriole te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Cabriole? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Cabriole het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Balletschool Cabriole

Bezoekers bekeken ook