Dansstudio Rick Schmitz

Dansstudio Rick Schmitz ligt aan de Bachstraat 2 in Geleen.

Meer informatie over Dansstudio Rick Schmitz in Geleen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Rick Schmitz heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Rick Schmitz uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Geleen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Geleen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Rick Schmitz de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bachstraat 2 in Geleen. Heb jij vragen voor Dansstudio Rick Schmitz? Bel ze dan via 31 6 23958541, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.rickschmitz.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Rick Schmitz te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Rick Schmitz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Rick Schmitz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Rick Schmitz

Bezoekers bekeken ook