Oude Avenhuis T.G.J. Musicus

Oude Avenhuis T.G.J. Musicus ligt aan de Laagsestraat 7 in Ootmarsum.

Meer informatie over Oude Avenhuis T.G.J. Musicus in Ootmarsum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Oude Avenhuis T.G.J. Musicus heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Oude Avenhuis T.G.J. Musicus uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Ootmarsum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Ootmarsum en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Oude Avenhuis T.G.J. Musicus de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Laagsestraat 7 in Ootmarsum. Heb jij vragen voor Oude Avenhuis T.G.J. Musicus? Bel ze dan via 31 541 292 408, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Oude Avenhuis T.G.J. Musicus te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Oude Avenhuis T.G.J. Musicus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Avenhuis T.G.J. Musicus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Oude Avenhuis T.G.J. Musicus

Bezoekers bekeken ook