Dansschool De Waterlelie

Dansschool De Waterlelie ligt aan de Land van Cocagneplein 44 in Amsterdam.

Meer informatie over Dansschool De Waterlelie in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool De Waterlelie heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool De Waterlelie uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool De Waterlelie de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Land van Cocagneplein 44 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Dansschool De Waterlelie? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool De Waterlelie te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool De Waterlelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool De Waterlelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool De Waterlelie

Bezoekers bekeken ook