Dans HIER! Heerenveen

Dans HIER! Heerenveen ligt aan de Zwanedrift 2 in Heerenveen.

Meer informatie over Dans HIER! Heerenveen in Heerenveen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans HIER! Heerenveen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans HIER! Heerenveen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heerenveen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heerenveen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans HIER! Heerenveen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zwanedrift 2 in Heerenveen. Heb jij vragen voor Dans HIER! Heerenveen? Bel ze dan via 31 513 625 694, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dans-hier.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans HIER! Heerenveen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans HIER! Heerenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans HIER! Heerenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans HIER! Heerenveen

Bezoekers bekeken ook