Dansstudio la Barre Hillegersberg

Dansstudio la Barre Hillegersberg ligt aan de Heijbergstraat 2 in Rotterdam.

Meer informatie over Dansstudio la Barre Hillegersberg in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio la Barre Hillegersberg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio la Barre Hillegersberg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio la Barre Hillegersberg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Heijbergstraat 2 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dansstudio la Barre Hillegersberg? Bel ze dan via 31 6 42234095, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudiolabarre.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio la Barre Hillegersberg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio la Barre Hillegersberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio la Barre Hillegersberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio la Barre Hillegersberg

Bezoekers bekeken ook