Sport & Dans Body-Action Goes

Sport & Dans Body-Action Goes ligt aan de Zwembadweg 1 in Goes.

Meer informatie over Sport & Dans Body-Action Goes in Goes

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Sport & Dans Body-Action Goes heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Sport & Dans Body-Action Goes uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Goes.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Goes en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Sport & Dans Body-Action Goes de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zwembadweg 1 in Goes. Heb jij vragen voor Sport & Dans Body-Action Goes? Bel ze dan via 31 6 13767250, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.bodyactiongoes.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Sport & Dans Body-Action Goes te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Sport & Dans Body-Action Goes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport & Dans Body-Action Goes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sport & Dans Body-Action Goes

Bezoekers bekeken ook