Dansschool Dansis

Dansschool Dansis ligt aan de Gebouw CKC &Partners, Leidsewallen 80 in Zoetermeer.

Meer informatie over Dansschool Dansis in Zoetermeer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dansis heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dansis uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zoetermeer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zoetermeer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dansis de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gebouw CKC &Partners, Leidsewallen 80 in Zoetermeer. Heb jij vragen voor Dansschool Dansis? Bel ze dan via 31 79 360 4746, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dansschooldansis.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dansis te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dansis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dansis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dansis

Bezoekers bekeken ook