Swing-Line Tornado Dancers

Swing-Line Tornado Dancers ligt aan de Verlengde Hoofdstraat 24 in Koudum.

Meer informatie over Swing-Line Tornado Dancers in Koudum

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Swing-Line Tornado Dancers heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Swing-Line Tornado Dancers uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Koudum.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Koudum en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Swing-Line Tornado Dancers de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Verlengde Hoofdstraat 24 in Koudum. Heb jij vragen voor Swing-Line Tornado Dancers? Bel ze dan via 31 514 522 469, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Swing-Line Tornado Dancers te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Swing-Line Tornado Dancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swing-Line Tornado Dancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Swing-Line Tornado Dancers

Bezoekers bekeken ook