Dance Centre Duivendrecht

Dance Centre Duivendrecht ligt aan de Lunaweg 1, B3 in Duivendrecht.

Meer informatie over Dance Centre Duivendrecht in Duivendrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Centre Duivendrecht heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Centre Duivendrecht uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Duivendrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Duivendrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Centre Duivendrecht de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lunaweg 1, B3 in Duivendrecht. Heb jij vragen voor Dance Centre Duivendrecht? Bel ze dan via 31 6 34200107, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancecentreduivendrecht.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Centre Duivendrecht te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Centre Duivendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Centre Duivendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dance Centre Duivendrecht

Bezoekers bekeken ook