Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar

Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar ligt aan de De Jagerstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar in Alkmaar

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alkmaar.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alkmaar en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Jagerstraat 2 in Alkmaar. Heb jij vragen voor Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar? Bel ze dan via 31 72 520 1515, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.debruijnbonel.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum De Bruijn Bonel Alkmaar

Bezoekers bekeken ook