Elite Dance Academy - Nijmegen

Elite Dance Academy - Nijmegen ligt aan de IJsbeerstraat 12 in Nijmegen.

Meer informatie over Elite Dance Academy - Nijmegen in Nijmegen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Elite Dance Academy - Nijmegen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Elite Dance Academy - Nijmegen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijmegen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijmegen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Elite Dance Academy - Nijmegen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is IJsbeerstraat 12 in Nijmegen. Heb jij vragen voor Elite Dance Academy - Nijmegen? Bel ze dan via 31 6 36106892, of bezoek de website via de link hieronder.

http://elitedanceacademy.nl/contact.htm

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Elite Dance Academy - Nijmegen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Elite Dance Academy - Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elite Dance Academy - Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Elite Dance Academy – Nijmegen

Bezoekers bekeken ook