Danscentrum Goetjaer

Danscentrum Goetjaer ligt aan de Van Bergenplein 17 in Etten-Leur.

Meer informatie over Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum Goetjaer heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum Goetjaer uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Etten-Leur.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Etten-Leur en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum Goetjaer de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Bergenplein 17 in Etten-Leur. Heb jij vragen voor Danscentrum Goetjaer? Bel ze dan via 31 6 54775280, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.goetjaer.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum Goetjaer te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum Goetjaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Goetjaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Goetjaer

Bezoekers bekeken ook