On Stage Dance Studios

On Stage Dance Studios ligt aan de Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef.

Meer informatie over On Stage Dance Studios in Egmond aan den Hoef

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? On Stage Dance Studios heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is On Stage Dance Studios uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Egmond aan den Hoef.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Egmond aan den Hoef en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is On Stage Dance Studios de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef. Heb jij vragen voor On Stage Dance Studios? Bel ze dan via 31 6 17153883, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.onstagedancestudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om On Stage Dance Studios te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij On Stage Dance Studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je On Stage Dance Studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. On Stage Dance Studios

Bezoekers bekeken ook