Balletschool Hoornsevaart

Balletschool Hoornsevaart ligt aan de Prunuslaan 21 in Sint Pancras.

Meer informatie over Balletschool Hoornsevaart in Sint Pancras

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Hoornsevaart heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Hoornsevaart uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sint Pancras.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sint Pancras en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Hoornsevaart de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Prunuslaan 21 in Sint Pancras. Heb jij vragen voor Balletschool Hoornsevaart? Bel ze dan via 31 72 561 4187, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.hoornsevaart.nl/over-ons/verenigingen/balletschool-hoornse-vaart.html

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Hoornsevaart te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Hoornsevaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Hoornsevaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Hoornsevaart

Bezoekers bekeken ook