The Urban Influenz Dancestudio

The Urban Influenz Dancestudio ligt aan de Ringbaan-Oost 2-04 in Tilburg.

Meer informatie over The Urban Influenz Dancestudio in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? The Urban Influenz Dancestudio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is The Urban Influenz Dancestudio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is The Urban Influenz Dancestudio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ringbaan-Oost 2-04 in Tilburg. Heb jij vragen voor The Urban Influenz Dancestudio? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.urbaninfluenz.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om The Urban Influenz Dancestudio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij The Urban Influenz Dancestudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Urban Influenz Dancestudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Urban Influenz Dancestudio

Bezoekers bekeken ook