Koevoet Dance Department

Koevoet Dance Department ligt aan de Hazeldonkse Zandweg 19 in Zevenbergen.

Meer informatie over Koevoet Dance Department in Zevenbergen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Koevoet Dance Department heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Koevoet Dance Department uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zevenbergen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zevenbergen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Koevoet Dance Department de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hazeldonkse Zandweg 19 in Zevenbergen. Heb jij vragen voor Koevoet Dance Department? Bel ze dan via 31 6 20932400, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.koevoet.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Koevoet Dance Department te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Koevoet Dance Department? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koevoet Dance Department het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Koevoet Dance Department

Bezoekers bekeken ook