Dansstudio Jump Haagse Beemden

Dansstudio Jump Haagse Beemden ligt aan de Gageldonksepad 5 in Breda.

Meer informatie over Dansstudio Jump Haagse Beemden in Breda

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Jump Haagse Beemden heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Jump Haagse Beemden uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Breda.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Breda en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Jump Haagse Beemden de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gageldonksepad 5 in Breda. Heb jij vragen voor Dansstudio Jump Haagse Beemden? Bel ze dan via 31 6 10136529, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Jump Haagse Beemden te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Jump Haagse Beemden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jump Haagse Beemden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jump Haagse Beemden

Bezoekers bekeken ook