Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud

Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud ligt aan de Acaciastraat 8, Acaciastraat 6 in Wezep.

Meer informatie over Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud in Wezep

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Wezep.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Wezep en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Acaciastraat 8, Acaciastraat 6 in Wezep. Heb jij vragen voor Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud? Bel ze dan via 31 38 375 9696, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dansschoolbruinewoud.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dik en Leonieke Bruinewoud

Bezoekers bekeken ook