Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros

Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros ligt aan de Amsteldijk 30 in Amsterdam.

Meer informatie over Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Amsteldijk 30 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros? Bel ze dan via 31 6 14122036, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Argentijnse Tangoschool Jorge Fatauros

Bezoekers bekeken ook