De Studio voor dans & conditie

De Studio voor dans & conditie ligt aan de Bottelstraat 3 in Nijmegen.

Meer informatie over De Studio voor dans & conditie in Nijmegen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Studio voor dans & conditie heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Studio voor dans & conditie uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijmegen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijmegen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De Studio voor dans & conditie de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bottelstraat 3 in Nijmegen. Heb jij vragen voor De Studio voor dans & conditie? Bel ze dan via 31 24 323 7717, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.destudionijmegen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Studio voor dans & conditie te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Studio voor dans & conditie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Studio voor dans & conditie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Studio voor dans & conditie

Bezoekers bekeken ook