The Factory Leeuwarden

The Factory Leeuwarden ligt aan de Ingang: Floris Versterstraat 3 Gebouw: Cornelis Trooststraat 48 De Doas in Leeuwarden.

Meer informatie over The Factory Leeuwarden in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? The Factory Leeuwarden heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is The Factory Leeuwarden uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is The Factory Leeuwarden de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ingang: Floris Versterstraat 3 Gebouw: Cornelis Trooststraat 48 De Doas in Leeuwarden. Heb jij vragen voor The Factory Leeuwarden? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.thefactoryleeuwarden.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om The Factory Leeuwarden te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij The Factory Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Factory Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Factory Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook