Het Dansatelier Den Haag

Het Dansatelier Den Haag ligt aan de Joan Maetsuyckerstraat 19 in Den Haag.

Meer informatie over Het Dansatelier Den Haag in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Het Dansatelier Den Haag heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Het Dansatelier Den Haag uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Het Dansatelier Den Haag de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Joan Maetsuyckerstraat 19 in Den Haag. Heb jij vragen voor Het Dansatelier Den Haag? Bel ze dan via 31 70 385 8585, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.hetdansatelierdenhaag.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Het Dansatelier Den Haag te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Het Dansatelier Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Dansatelier Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Het Dansatelier Den Haag

Bezoekers bekeken ook