Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven

Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven ligt aan de Plein 23 in Almere.

Meer informatie over Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven in Almere

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Almere.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Almere en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Plein 23 in Almere. Heb jij vragen voor Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven? Bel ze dan via 31 36 531 4445, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschoolalmere.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Almere o.l.v. Marianne de Hont Almere Haven

Bezoekers bekeken ook