Beatz DanceStudio (Nieuwegein)

Beatz DanceStudio (Nieuwegein) ligt aan de Drenthehaven 10 in Nieuwegein.

Meer informatie over Beatz DanceStudio (Nieuwegein) in Nieuwegein

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Beatz DanceStudio (Nieuwegein) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Beatz DanceStudio (Nieuwegein) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuwegein.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuwegein en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Beatz DanceStudio (Nieuwegein) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Drenthehaven 10 in Nieuwegein. Heb jij vragen voor Beatz DanceStudio (Nieuwegein)? Bel ze dan via 31 6 81285502, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.beatzdancestudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Beatz DanceStudio (Nieuwegein) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Beatz DanceStudio (Nieuwegein)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beatz DanceStudio (Nieuwegein) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Beatz DanceStudio (Nieuwegein)

Bezoekers bekeken ook