jamies dance corner

jamies dance corner ligt aan de Juliana van Stolberglaan 1 in Rozenburg.

Meer informatie over jamies dance corner in Rozenburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? jamies dance corner heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is jamies dance corner uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rozenburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rozenburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is jamies dance corner de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Juliana van Stolberglaan 1 in Rozenburg. Heb jij vragen voor jamies dance corner? Bel ze dan via 31 181 851 276, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jamiesdancecorner.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om jamies dance corner te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij jamies dance corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je jamies dance corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. jamies dance corner

Bezoekers bekeken ook