Gottamove Dance & Shape

Gottamove Dance & Shape ligt aan de J.J.P. Oudweg 8 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Gottamove Dance & Shape in Heerhugowaard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gottamove Dance & Shape heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gottamove Dance & Shape uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heerhugowaard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heerhugowaard en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Gottamove Dance & Shape de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is J.J.P. Oudweg 8 in Heerhugowaard. Heb jij vragen voor Gottamove Dance & Shape? Bel ze dan via 31 72 572 1529, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.gottamove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gottamove Dance & Shape te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gottamove Dance & Shape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gottamove Dance & Shape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gottamove Dance & Shape

Bezoekers bekeken ook