Dansschool de Rode Sneakerz

Dansschool de Rode Sneakerz ligt aan de Vlasbaan in Leiderdorp.

Meer informatie over Dansschool de Rode Sneakerz in Leiderdorp

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool de Rode Sneakerz heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool de Rode Sneakerz uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leiderdorp.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leiderdorp en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool de Rode Sneakerz de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vlasbaan in Leiderdorp. Heb jij vragen voor Dansschool de Rode Sneakerz? Bel ze dan via 31 6 31788118, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.rodesneakerz.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool de Rode Sneakerz te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool de Rode Sneakerz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool de Rode Sneakerz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool de Rode Sneakerz

Bezoekers bekeken ook