Wendy’s Dance & Defence

Wendy’s Dance & Defence ligt aan de Vlaanderenplein 2 in Sas van Gent.

Meer informatie over Wendy’s Dance & Defence in Sas van Gent

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Wendy’s Dance & Defence heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Wendy’s Dance & Defence uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Sas van Gent.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Sas van Gent en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Wendy’s Dance & Defence de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vlaanderenplein 2 in Sas van Gent. Heb jij vragen voor Wendy’s Dance & Defence? Bel ze dan via 31 6 13152422, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.wendysdancedefence.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Wendy’s Dance & Defence te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Wendy’s Dance & Defence? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wendy’s Dance & Defence het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Wendy’s Dance & Defence

Bezoekers bekeken ook