House of Happiness Club

House of Happiness Club ligt aan de Keyserswey 69 in Noordwijk.

Meer informatie over House of Happiness Club in Noordwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? House of Happiness Club heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is House of Happiness Club uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Noordwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Noordwijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is House of Happiness Club de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Keyserswey 69 in Noordwijk. Heb jij vragen voor House of Happiness Club? Bel ze dan via 31 6 28761998, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om House of Happiness Club te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij House of Happiness Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Happiness Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. House of Happiness Club

Bezoekers bekeken ook