Kinderdansamsterdam

Kinderdansamsterdam ligt aan de Binnen Brouwersstraat 7 /2 in Amsterdam.

Meer informatie over Kinderdansamsterdam in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Kinderdansamsterdam heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Kinderdansamsterdam uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Kinderdansamsterdam de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Binnen Brouwersstraat 7 /2 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Kinderdansamsterdam? Bel ze dan via 31 20 772 5989, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.kinderdansamsterdam.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Kinderdansamsterdam te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Kinderdansamsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdansamsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kinderdansamsterdam

Bezoekers bekeken ook