TOZ by Esther Dansschool

TOZ by Esther Dansschool ligt aan de Chasséstraat 64 in Amsterdam.

Meer informatie over TOZ by Esther Dansschool in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? TOZ by Esther Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is TOZ by Esther Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is TOZ by Esther Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Chasséstraat 64 in Amsterdam. Heb jij vragen voor TOZ by Esther Dansschool? Bel ze dan via 31 6 45833732, of bezoek de website via de link hieronder.

http://tozbyestherdansschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om TOZ by Esther Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij TOZ by Esther Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOZ by Esther Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. TOZ by Esther Dansschool

Bezoekers bekeken ook