Dance Centre Just Dance

Dance Centre Just Dance ligt aan de Bovenstraat 53A in Hoeven.

Meer informatie over Dance Centre Just Dance in Hoeven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Centre Just Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Centre Just Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoeven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoeven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Centre Just Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bovenstraat 53A in Hoeven. Heb jij vragen voor Dance Centre Just Dance? Bel ze dan via 31 165 326 311, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Centre Just Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Centre Just Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Centre Just Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Centre Just Dance

Bezoekers bekeken ook