Stichting Jazzdance Wageningen

Stichting Jazzdance Wageningen ligt aan de Hollandseweg 7 in Wageningen.

Meer informatie over Stichting Jazzdance Wageningen in Wageningen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Jazzdance Wageningen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Jazzdance Wageningen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Wageningen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Wageningen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Jazzdance Wageningen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hollandseweg 7 in Wageningen. Heb jij vragen voor Stichting Jazzdance Wageningen? Bel ze dan via 31 317 421 604, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jazzdance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Jazzdance Wageningen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Jazzdance Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Jazzdance Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Jazzdance Wageningen

Bezoekers bekeken ook