Adema Dance Center - Dansschool

Adema Dance Center - Dansschool ligt aan de Wijbrand de Geeststraat 27A in Leeuwarden.

Meer informatie over Adema Dance Center - Dansschool in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Adema Dance Center - Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Adema Dance Center - Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Adema Dance Center - Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Wijbrand de Geeststraat 27A in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Adema Dance Center - Dansschool? Bel ze dan via 31 58 213 5799, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ademadancecenter.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Adema Dance Center - Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Adema Dance Center - Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adema Dance Center - Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Adema Dance Center – Dansschool

Bezoekers bekeken ook